Wermlands Nation

För stôlligt fôlk från Värmland eller Dalsland. Nationstillhörigheten är dock snarare ett sinnestillstånd!

Vi anordnar aktiviteter för alla studenter oavsett ursprung och utbildning. En Wermlandsfest är alltid en riktig finsittning och vår största fest är Älgjakten som pågår i 3 dagar. Men minst lika typiskt för Wermlands är de mindre aktiviteterna, som tvårätters söndagsmiddagar, våffelkväll, vinprovning, besök på kulturarrangemang, innebandy-spel, med mera. Bredden på våra aktiviteter gör att det alltid finns något för alla smaker.

Fr.o.m. höstterminen 2016 fokuserar vi på existerande och f.d. medlemmar (seniorer). Aktiviteterna kommer under läsåret 2016/17 bli lite annorlunda än tidigare, men naturligtvis välkomnar vi nya studenter. Styrelsen i nationen består av 4 st. alumner, men vi har 3 vakanta platser för de som vill vara med och hjälpa till!

Vi har utbyte med vännationer i Uppsala, Lund, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Det är något vi är stolta över och som verkligen är både roligt och lärorikt. Genom oss har du chansen att få uppleva student- och nationslivet i andra universitetsstäder!